“StopHeartAttack”:Οι ΗΡΩΕΣ της ζωής-45 απινιδωτές στη Βοιωτία και όχι μόνο

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την αλλαγή του χρόνου θα θέλαμε να κάνουμε έναν απολογισμό!!

Το StopHeartAttack και ο εμπνευστής του, έκανε πράξη αυτό που πάλευε 12 χρόνια, να μπουν επιτέλους απινιδωτές σε εξωτερικούς χώρους σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων. Ενα έργο ΖΩΗΣ που σε ελάχιστες πόλεις της χώρας μας έχει συμβεί..

Είμαστε από τους πρωτοπόρους σε όλη την Ελλάδα!!

ΕΜΠΡΑΚΤΑ με ΔΩΡΕΕΣ απινιδωτών σε όλη την Στερεά Ελλάδα, σε σχολεία, σε δομές, σε συλλόγους, σε χωριά, ΔΩΡΕΕΣ αναλωσίμων σε απινιδωτές που είχαν απενεργοποιηθεί, σε αναλώσιμα απινιδωτών, όπως παιδιατρικα ηλεκτρόδια, και σε κουτιά φύλαξης τους, όπως και εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιήσεις σε όλους τους παραπάνω!!

Ενέπνευσε ιδιωτικές πρωτοβουλίες αγοράς απινιδωτών, σε εταιρίες, γυμναστήρια, καταστήματα,φαρμακεία, σχολεία κ.α

Σε αυτή την προσπάθεια στάθηκαν αρωγοί, σύλλογοι, λέσχες, ανώνυμοι και επώνυμοι δωρητές που πίστεψαν στο έργο μας.

Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν από το αντίτιμο των εκπαιδεύσεων που πραγματοποιήσαμε όλο αυτό τον χρόνο και μας βοήθησαν να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας. Χρήματα δικά σας που επιστρέφουν σε εσάς!!

Πρωτοπόροι και εδώ, πουθενά και από ΚΑΝΕΝΑΝ ΆΛΛΟΝ στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό…

Σας ανταποδιδουμε λοιπόν την αγάπη σας, όχι με ΛΟΓΙΑ αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Και ξέρετε γιατί?

Το #stopheartattack γεννήθηκε με αυτόν τον σκοπό ζωής, και δεν θα σταματήσει την προσπάθεια να μπουν ΠΑΝΤΟΥ μαγικά κουτιά Και ας μας πολεμούν, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο.

Η άγνοια σκοτώνει..

Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα #STOP, μεγαλώνοντας την αλυσίδα της επιβίωσης και δίνοντας μια 2η ευκαιρία ζωής

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ, ο νέος χρόνος θα μπει και θα συνεχίσει με νέες δωρεές και με νέο όραμα για τον σκοπό ζωής του StopHeartAttack.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δίνεται καθημερινά, θα σας το ανταποδιδουμε με μαγικά κουτιά..

Σχετικά